Fredrikstad Klatreklubb
Forsiden - Artikler - KRIMP eller livet
Om klubben | Medlemsliste |
Forsiden

Klatresenteret

Artikler
Bilder
Forum
Førere
Isfører
Gjestebok
Linker
Nyhetsarkiv
Sent'n done

Logg inn

KRIMP eller livet

av Krimp - Mon Aug 12 16:24:01 2002
Noen ganger kan hele livet føles som en illusjon, en må hver dag søke bekreftelser på at det er virkelig. I klatring søker vi bekreftelsene, gjennom å snakke om klatring, klatre selv, se andre klatre, og å involvere oss i klatring på en måte som også kommer andre klatrere til gode. Disse fire elementene er det som gir klatring en indre verdi for oss selv og andre. Summen av disse elementene skal gi oss stor glede og inspirasjon i det vi gjør og berike oss i det korte livet vi har på jorden. Men det er nå engang sånn at vi på en måte lever i en mørk tidsalder, hvor glede og det å skape glede har en klar en klar materiell økonomisk verdi. Jeg’et kommer lett først, hvordan sikre min fremtid og alt som er ”mitt”. Ingen eier det vi opplever og føler når vi klatrer, det er noe som tilhører alle som har et forhold til det å klatre i ordets rette forstand. Alt for lenge har vi ligget med buken i været , latt noen tape vårt varme blod og lidenskap, latt hjertet blitt klemt sammen av kommersielle krefter som tror de har oppfunnet ordet Ekstrem. Med ”sannheter” som markedskreftene, det folk vil ha og andre floskler. Hverdag skjer det en forsøpling av det vi opplever og føler i form av det skrevne ord og det visuelle bilde. Med bladet KRIMP ønsker vi å involvere alle som opplever noe når de klatrer, lage et forum for fortid, nåtid og fremtid. Ta tilbake klatringen til der den hører hjemme til de som gir noe av seg selv hver dag uten å spørre seg hver kveld, hva tjente jeg på dette. Vi ønsker at dette bladet skal tilhøre alle, gamle, unge, klubber, organisasjoner og den enkelte. Den delen av sportsbransjen som vi alle er felles avhengig av, fjellene, små og store stup og hvert eneste plastikk tak i hele Norge.

• 4 nummer i året: de fire årstidene, - vår, sommer, høst, vinter,.
• Med fokus på det som skjer, kommer til å skje og har skjedd i Norge.
• Med høye ambisjoner når det gjelder innhold og layout, slik at risk faktoren blir ivaretatt og KRIMP blir virkelig.
• En stor redaksjonskomité hvor hver og en tar ansvar for at alt og alle er med.

Klatring er frykt, kjærlighet, død savn, ambisjoner, drømmer, svik, hat og misunnelsene alt som selve livet inneholder. Det vi trenger i livet og i klatringen er det beste av dette, derfor har vi dratt i gang et nytt blad, velkommen inn i vårt rike skal du og dere være.


Hilsen

Leif Håvar Kvande, Leif Henning Broch Johnsen, Gry Hansen, Marius Morstad og alle de som allerede har støttet og inspirert oss så langt i prosessen.
Ingen bilder til denne artikkelen.


Tilbake til oversikten
Tuesday 25. June 2019
© 2001-2019 Fredrikstad Klatreklubb
XML / RSS feeds RSS feeds
Vedlikeholdt av Fredrikstad Klatreklubb